HOROR U BEOGRADU: Manijak u autobusu NAPAO devojku! Jednom rukom je DODIRIVAO, a drugom uradio nešto još odvratnije...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:24

HOROR U BEOGRADU: Manijak u autobusu NAPAO devojku! Jednom rukom je DODIRIVAO, a drugom uradio nešto još odvratnije...

Napadač je tamnoputi muškarac crne građe, obučen u crveno.

Večeras, nakon 20 časova, beogradskim javnim prevozom, konkretno linijom 85, harao je manijak i nasrnuo na devojku (27).

- Autobus je bio gotovo prazan. On je sedeo na potpuno drugoj strani, zatim je ustao i seo pored mene, što mi je bilo jako čudno - uplašeno je rekla naša sagovornica.

Devojka se priseća da je napadač krupnije građe i tamnoput, obučen u crveno.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Kada smo na putu došli do krivina, počeo je da se naslanja na mene. Sve to je posmatrala još jedna putnica koja je vidno zgrožena kolutala očima i krstila se. Zatim je jednom rukom počeo da me dodiruje po nozi, a drugom svoje međunožje. Skamenila sam se, nisam znala šta da uradim - objasnila je ona.

Na kraju je dodala da je skupila hrabrost i počela da viče na manijaka, koji navodno nije razumeo srpski jezik.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.