HOROR U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Dečak (9) napravio spisak za likvidaciju, hitno pozvana policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 12:17

HOROR U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Dečak (9) napravio spisak za likvidaciju, hitno pozvana policija

O svemu je obaveštena i majka maloletnika, koja je izjavila da je to deo njegove igre i da je on dobro dete.

Dečak A. J. (9) iz Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Beogradu napravio je spisak đaka koje navodno želi da ubije. Osim toga on je svaki put kada bi ušao u školu simulirao kao da puca na pripadnika obezbeđenja.

Pomoćnik direktora Osnovne škole "Desanka Maksimović" danas je oko 10 sati pozvao beogradsku policiju i prijavio da u dužem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenskom periodu imao problem sa učenikom trećeg razreda.

- On je rekao da je dečak prilikom dolaska u školu simulirao kao da puca u radnika obezbeđenja i da je nakon toga u dvorištu jurio decu mlađih razreda. Posle je ušao na čas i napravio spisak svih đaka koje želi da ubije - kaže sagovornik.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.