HOROR TOKOM PROSLAVE PRAZNIKA! Palestinac pokušao da pobije Jevreje, presudio mu naoružani civil i sprečio POKOLJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 17:17

HOROR TOKOM PROSLAVE PRAZNIKA! Palestinac pokušao da pobije Jevreje, presudio mu naoružani civil i sprečio POKOLJ

Nova drama na Zapadnoj obali

Palestinac je ubijen danas na okupiranoj Zapadnoj obali nakon što se ušunjao u jevrejsko naselje i pokušao da izbode jednog tamošnjeg stanovnika, saopštila je izraelska vojska. Vojska je navela da je Palestinac pokušao da izbode jednog stanovnika naselja Tene Omarim i da ga je ubio naoružani civil. 

Palestinsko ministarstvo zdravlja potvrdilo je da je ubijen Palestinac Ala Kisaja (28). Na snimcima sigurnosnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamera sa lokacije vidi se Palestinac kako se uvlači ispod kapije i ulazi u naselje držeći nož. Na snimku se ne vidi navodni pokušaj uboda nožem ili pucanj na Palestinca, preneo je AP.

Incident se dogodio dok su Jevreji slavili Šavuot, praznik kojim se obeležava dan kada je Tora data Mojsiju na gori Sinaj u Egiptu. Najmanje 113 Palestinaca ubijeno je ove godine na Zapadnoj obali i u istočnom Jerusalimu, od kojih su gotovo polovina pripadnici naoružanih militantnih grupa, prema podacima AP-a.

U palestinskim napadima na izraelske ciljeve u tim oblastima ubijeno je 20 ljudi od početka godine. Oko 700.000 Izraelaca sada živi u naseljima na Zapadnoj obali i istočnom Jerusalimu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.