HOROR SCENE U KRISTININOJ KUĆI SNIMILA KAMERA: Zatekla stranca koji krvari u krevetu kad se probudila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 08:05

HOROR SCENE U KRISTININOJ KUĆI SNIMILA KAMERA: Zatekla stranca koji krvari u krevetu kad se probudila (FOTO)

Žena se probudila u svom domu i na kauču zatekla stranca kako krvari, nakon što je zaboravila da zakluča vrata od kuće, on je odbio da ode.

Kristin Kingen imala je zastrašujuć Dan Zaljubljenih, nakon što se probudila posred stranca koji je spavao na njenom kauču.

Kristin Kingen izjavia je da je ujutru ustala i započela svoju jutarnju rutinu, tako što je krenula da siđe do kuhinje i napravi sebi kafu. Rekla je da njen pas sve vreme nije prestajao da laje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ali kako Kingen navodi, ona je mislila da je u pitanju poštar ili neko ko isporučuje cveće povodom praznika i nije razmišljala toliko o tome. Ali lajanje nije prestajalo. U njoj se pojavila panika, te je provirila iza ugla u dnevnu sobu i našla čoveka koga ne poznaje na svom kauču.

- Pokušavala sam da se saberem i shvatim u koga gledam. Moja prva misao je bila: "Verovatno je neko koga znam, dok nisam shvatila da nemam ideju ko je to" - rekla je Kristin za "Fox13".

Slike i snimci sa komšijskih sigurnosnih kamera pokazuju da je čovek pokušao da uđe u nekoliko kuća, sve dok nije završio na kauču od Kristin Kingen. Čovek je spavao sa kapuljačom na glavi. Umesto da zove policiju, Kristin mu je prišla.

- Stajala sam pored kauča i rekla: "Šta radiš u mojoj kući?"

Tada se čovek uspravio u sedeći položaj i rekao:

- Nemam pojma, izvinite - objašnjava Kristin.

Kada se uspravio, Kristin je primetila da je bilo krvi na njenim belim jastucima.

- Mogla sam da vidim da ima rane po celom čelu i travu u kosi, kao da je pao i da ga je to iznenadilo - rekla je Kristin i dodala da je čovek stavio ruku na čelo i nije znao šta mu se desilo.

Kingen je rekla da je čovek bio skroz dezorijentisan i zbunjen i da je odbio da ode iako mu je više puta rekla da napusti njenu kuću.

- Nije želeo da ide, zato sam otišla do ulaznih vrata, otvorila ih i rekla da sada mora da ode. Tada je ustao i izašao - navodi Kristin.

Kingen je izjavila da je zaboravila da zaključa vrata nakon što je izvela svog psa napolje i na taj način je stranac završio u njenoj kući.

- Bio je u mojoj kući 4 sata, bio je to dobar poziv za buđenje - rekla je Kristin.

Nakon incidenta, Kingen kaže da sada ne zaboravlja da zaključava vrata svoje kuće i da planira da instalira alarm i sigurnosni sistem u svojoj kući. Policija u Denveru istažuje ovaj incident.

Izvor: Srbija Danas/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.