HOROR SCENA U OBRENOVCU! Pijana krenula nožem na muža, pa završila iz rešetaka zbog NASILJA U PORODICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 16:34

HOROR SCENA U OBRENOVCU! Pijana krenula nožem na muža, pa završila iz rešetaka zbog NASILJA U PORODICI

Obrenovčanka (48), koja je u četvrtak,kasno uveče, uhapšena zbog nasilja u porodici,privedena je na saslušanje u nadležno OJT u Obrenovcu

Ona je, kako je potvrdila Danijela Sinđelić, portparol Tužilaštva, delimično iznela odbranu.

Po zahtevu Tužilaštva određen joj je pritvor do 30 dana kako boravkom na slobodi ne bi ponovila delo. Takođe, Tužilaštvo je naložilo i brojna veštačenja, među kojima i psihijatrijsko osumnjičene.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Obrenovčanka je u četvrtak,u večernjim satima, posle verbalnog sukoba, u alkoholisanom stanju, u porodičnom stanu u Ulici Devet Jugovića u Obrenovcu, nožem nasrnula na muža (41), preteći mu životom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.