HOROR SCENA TOKOM MASOVNE TUČE U BEOGRADU! Mladiću zaboli NOŽ U SRCE, bore mu se za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 22:56

HOROR SCENA TOKOM MASOVNE TUČE U BEOGRADU! Mladiću zaboli NOŽ U SRCE, bore mu se za život

Užas u Zemunu.

U Ulici Jovana Stojsavljevića u Zemunu u utorak, oko 14 sati je došlo do tuče više osoba. Sumnja se da je u pitanju tuča navijača.

Tom prilikom su neki od učesnika tuče upalili baklju, a jedna, za sad, nepoznata osoba je izvadila nož i mladića (18) ubola u predelu srca. Drugi povređeni ima opekotine od baklje.

Povređenom je lekarska pomoć ukazana u KBC "Bežanijska kosa", gde su mu konstatovane teške telesne povrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opasne po život. On je u teškom stanju zadržan na šok odeljenju.

Brzom intervencijom policajaca iz PS Zemun, uhapšen je muškarac (21), protiv koga je podneta krivična prijava za ubistvo u pokušaju. Policija je pronašla i nož kojim je, sumnja se, napadnut mladić.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. On će sutra biti saslušan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.