(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Isplivao horor snimak nesreće kod Užica - maloletnik uleteo TRAKTOROM u dvorište, ima povređenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 21:08

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Isplivao horor snimak nesreće kod Užica - maloletnik uleteo TRAKTOROM u dvorište, ima povređenih!

Policija će i protiv 59-godišnjeg vlasnika traktora podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu po nalogu višeg javnog tužioca u Užicu, podneće krivičnu prijavu protiv 17-godišnjaka iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je, u selu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gornja Pološnica kod Kosjerića, izgubio kontrolu nad traktorom sa prikolicom kojim je upravljao bez vozačke dozvole, sleteo sa puta u dvorište jedne kuće i udario 28-godišnjeg muškarca koji je tu sedeo, saopštila je Policijska uprava Užice.

A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

Ovaj muškarac, kao i još četiri osobe koje su bile na prikolici traktora, zadobili su teške telesne povrede, dok je još dvoje putnika lakše povređeno i svi su zbrinuti u Opštoj bolnici u Užicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.