HOROR Policija zatekla TELO SARINE BEBE, a onda je jeziva istina isplivala na videlo! Nadzorne kamere sve snimile

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 19:59

HOROR Policija zatekla TELO SARINE BEBE, a onda je jeziva istina isplivala na videlo! Nadzorne kamere sve snimile

Policija Finiksa u Arizoni uhapsila je jednu majku nakon što su istragom otkriveni dokazi koji ukazuju da je ona ostavila svoju novorođenu ćerku samu na 37 sati, što je za posledicu imalo smrt bebe.

Policija je 30. jula prošle godine došla na neidentifikovanu lokaciju u stambenom kompleksu za žrtve nasilja u porodici, nakon dojave u vezi šestomesečne bebe koja ne diše. Bebu su zatekli na madracu na podu dnevne sobe, gde je ubrzo proglašena mrtvom.

Majka devojčice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 24-godišnja Sara Haris, rekla je policiji da je beba bila nervozna prethodne noći i da joj je popodne dala ibuprofen i nosila je dok nije zaspala oko pola 3 ujutro. Sara je rekla da je izašla iz stana oko 8.00, da se vratila sat kasnije i zatekla bebu u nesvesnom stanju, piše lokalni portal Azcentral.com. Međutim, dokumenta navode da je policija pregledala snimke sa nadzornih kamera i da oni pokazuju da je Sara ušla u stan oko 9.12, ali da nije viđena kako odlazi u 8.00 ujutro kako je rekla.

Snimak pokazuje da je ona izašla 28. jula u 19.23 i da se vratila tek 30. jula u 9.12. Prethodno je pozvala svoje roditelje koji su u stan stigli oko 9.30 ujutro. Policija je došla nedugo potom i zatekla Saru kako drži drugu ćerkicu, staru 17 meseci. Snimak pokazuje i nepoznatog čoveka koji je prišao stanu oko 10.00 ujutro 29. jula i otvorio vrata koja su bila odškrinuta, ali nije ulazio unutra i ubrzo je otišao.

Pretresom je utvrđeno da je telefon majke bio pun mejlova od skloništa u kojem joj govore da ne može da ostavi decu bez nadzora u stanu. Istražitelji nisu našli ibuprofen za bebe u prostorijama, već bočicu “nikvila” za kašalj namenjenu deci starijoj od šest godina. Našli su i bočicu za bebe sa mlekom ružičaste nijanse i crvenom tečnosti kod cucle.

Mrtvozornik je utvrdio da su uzrok smrti bebe bili sluz od prehlade koja joj je začepila dušnik, intoksikacija hlorfeniraminom i nebezbedno okruženje za spavanje.

Majka je uhapšena 5. januara. Priznala je da je dala ćerki “nikvil” i melatonin i potom je stavila na spavanje, dok je stariju ćerkicu smestila u ogradicu. Rekla je da je zamolila komšiju da proveri decu dok je nema i da je zato ostavila odškrinuta vrata. Navela je takođe da je uzimala droge dok je nije bilo i da se uznemirila kad se vratila u stan nakon što je shvatila koliko je dugo ostavila ćerkice same.

Majka je smeštena u pritvor zbog optužbe za drugostepeno ubistvo i zlostavljanje dece. Kaucija je određena na 100.000 dolara a pojaviće se na sudu 11. januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.