HOROR! POPIO LEK ZA KORONU, PA UMRO: Policija našla leš farmaceuta u Čenaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 19:05

HOROR! POPIO "LEK" ZA KORONU, PA UMRO: Policija našla leš farmaceuta u Čenaju

Indijac je umro nakon što je popio "lek" koji je sam napravio verujući da će tako izlečiti korona virus.

U gradu Čenaju u Indiji pronađeno je beživotno telo jednog farmaceuta, koji je umro nakon što je popio smesu za koju je verovao da leči korona virus, a njegov šef je završio u bolnici.

Obojica su radila u firmi koja se bavi fitoterapijom, a na sebi su ispitali "lek" koji je bio mešavina azotnih oksida i natrijum nitrata.

- K. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S. (47) preminuo je na licu mesta - rekao je načelnik policije Ašok Kumar.

On je rekao da je o pripremi "leka" žrtva istraživala na internetu, a da je neophodne sastojke kupio u prodavnicama u Čenaju.

Čitav svet traga za lekom protiv korona virusa koji je odneo gotovo 280.000 žitova. U Indiji je obolelo više od 60.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FARMACEUT UMRO OD LEKA ZA KORONU, SARADNIK ZAVRŠIO U BOLNICI: Evo gde je nesrećni Indijac našao recept!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2020, 15:44

Indijski farmaceut je umro, a njegov šef završio je u bolnici nakon što je popio preparat koji su sami proizveli, a za koji su se nadali da će izlečiti koronu, objavila je policija u subotu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.