HOROR! Načelnik policije pronađen mrtav u porodičnoj kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 21:31

HOROR! Načelnik policije pronađen mrtav u porodičnoj kući!

Beživotno telo je pronašao dežurni lekar

U Orašju i Posavini juče je došlo do tragedije kada je policijski službenik koji je obavljao funkciju načelnika Od‌eljenja Kriminalističke tehnike i KDZ-a MUP-a Kantona Posavskog i bivši komandir policijske stanice Orašje izvršio samoubistvo, javlja Crna hronika.

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući, a beživotno telo pronašao je dežurni lekar. Ova informacija potvrđena je iz MUP-a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Crnu Hroniku.

- Dana 6. marta 2024. godine oko 14.30 sati PS Orašje je dobila prijavu kojom je dežurni lekar DZ Orašje prijavio da je u porodičnoj kući u 48. Ulici u Orašju pronađeno beživotno telo policijskog službenika.

- Na mesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i osigurala mesto događaja do dolaska nadležnog tužioca, dežurnih kriminalističkih istražitelja i tehničara kao i dežurnog lekara, mrtvozornika DZ Orašje.

- Na mestu događaja je izvršen uviđaj te je dežurni mrtvozornik pregledao telo i utvrdio da se radi o samoubistvu vešanjem, nakon čega je telo predato porodici radi sahrane - saopštila je policija.

Izvor: Srbija Danas/Crna hronika/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.