HOROR NA UŠĆU MLAVE U DUNAV: Ribolovci otkrili užas u vodi kod Starog Kostolca

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 12:55

HOROR NA UŠĆU MLAVE U DUNAV: Ribolovci otkrili užas u vodi kod Starog Kostolca

Naložena DNK analiza kako bi bio utvrđen identitet pokojnika

Na Dunavu kod Starog Kostolca u petak je pronađeno beživotno telo nepoznatog muškarca starog oko 50 godina. Telo su pronašli ribolovci i odmah alarmirali policiju.

Na mesto gde je primećeno telo stigao je i viši javni tužilac iz Požarevca koji je naložio obdukciju tela. Naložio i DNK analizu, kako bi se utvrdio identitet pokojnika, jer kod sebe nije imao lična dokumenta.

Tek posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obdukcije znaće se da li je on preminuo zbog utapanja, ili je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Takođe, posle ovih postupaka, biće poznato da li je preminuli iz Kostolca i okoline, ili je telo doplivalo sa nekog udaljenijeg mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.