Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 22:52

HOROR NA PLAŽI! DEVOJČICA (7) SA BRATOM (8) ISKOPALA RUPU U PESKU, a onda se rupa urušila i deca ostala zatrpana 15 minuta

Još uvek nije jasno da li su sami iskopali tu rupu.

Sedmogodišnja devojčica preminula je na Floridi nakon što je upala u rupu koju je iskopala u pesku na plaži. Devojčica je sa 8-godišnjim bratom iskopala rupu duboku oko 1.8 metara koja se urušila dok se u njoj nalazila s dečakom. Deca su bila na plaži sa svojom porodicom.

Tragedija na plaži na jugu Floride dogodila se u utorak kada je pesak zatrpao rupu. Pripadnici hitne pomoći pronašli su decu zakopanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pesku, a devojčica se nalazila potpuno zakopana ispod dečaka, piše ABC. Njen brat je preživeo.

Osmogodišnji dečak se trenutno nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju. Devojčica navodno nije disala kada su je spasioci izvukli iz peska. Svedoci tragedije navode da je u rupi bila zarobljena oko 15 minuta.

Takođe, rekli su da su brat i sestra kopali rupu i igrali se u njoj kada je tlo popustilo. Nije poznato jesu li i odrasli pomagali deci da iskopaju rupu.

Izvor: Srbija Danas/Index/ABC/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.