HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Oborio sestru bliznakinju na pod, pa je šutirao! Ženi slomljeni pršljenovi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 23:24

HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Oborio sestru bliznakinju na pod, pa je šutirao! Ženi slomljeni pršljenovi...

Na saslušanju sve negirao

Muškarac (54) osumnjičen je da je pretukao svoju sestru bliznakinju.

On je saslušan zbog sumnje da je 8. februara u Novom Beogradu svoju sestru bliznakinju sa kojom živi u zajedničkom domaćinstvu, najpre udario tvrdim predmetom u potiljak zbog čega je pala na pod. 

Kako se navodi, dok je ležala na podu, on joj je zadao više udaraca nogama po telu, usled čega je oštećena zadobila teške telesne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vidu posekotine glave i preloma grudnog pršljena.

Osumnjičeni je prilikom saslušanja negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, a Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu okrivljenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Srbija Danas/ Kurir/ Dijana Antonijević/ Prenela: A.Z.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.