HOROR NA BAŠČARŠIJI: Hteo da odbrani devojku od bivšeg, pa je slučajno UPUCAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 21:08

HOROR NA BAŠČARŠIJI: Hteo da odbrani devojku od bivšeg, pa je slučajno UPUCAO!

Opštinski sud u Sarajevu odredio je jednomesečni pritvor muškarcu (30) zbog pucnjave na Baščaršiji.

Osumnjičenom je određen pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo. Muškarac se sumnjiči za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja.

Pucnjava se dogodila u petak oko 16.30 sati na Baščaršiji i tom prilikom osumnjičeni je pogodio devojku (23) u predelu desne potkolenice.

Avaz saznaje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osumnjičeni ranio svoju devojku sa kojom je došao u poslastičarnicu. Navodno je hteo da je zaštiti od bivšeg momka koji je inače strani državljanin. Ispalio je jedan metak, međutim, pogodio je svoju devojku u nogu dok je zrno okrznulo njenog bivšeg momka koji je tom prilikom lakše povređen.

Srbija Danas/Avaz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.