HOROR: Muškarac zapalio sebe i suprugu, komšija čuo urlanje i kroz prozor video plamen, stigao u zadnji čas

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 19:16

HOROR: Muškarac zapalio sebe i suprugu, komšija čuo urlanje i kroz prozor video plamen, stigao u zadnji čas

Hitna pomoć brzo reagovala.

Prava drama odigrala se juče u Bukureštu kada je muškarac (64) u naletu besa zapalio svoju nevenčanu suprugu, a potom i sebe. U napadu je povređena i njegova tašta, koja je pokušavala da ugasi plamen.

Užas se dogodio oko 17 časova, a dve žene i napadač su živi samo zahvaljujući brzoj reakciji komšija.

Jezivom napadu prethodila je svađa dvoje supružnika, koju je tašta pokušala da smiri, ali su u sledećem trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ona i ćerka bile u plamenu.

Svo troje su prebačeni u bolnicu sa teškim opekotinama, a kako pišu rumunski mediji, muškarac je u kritičnom stanju.

Napad se dogodio u kući žene sa kojom je muškarac bio u vezi. Svađa je navodno počela kada je žena saopštila da više ne želi da bude sa njim, te ju je on fizički napao. Tašta je tad skočila da odbrani ćerku, a muškarac je potom poludeo i zapalio nevenčanu suprugu. Njena majka je skočila na ćerku da ugasi plamen, a muškarac je potom zapalio i nju i sebe.

Tragične smrti spasao ih je komšija koji je čuo urlanje i potom kroz prozor video plamen.

- Zgrabio sam kofu vode i uleteo u kuću. Ležali su na patosu u plamenu. Moglo je da se proširi i na moju kuću, mi delimo zid -  ispričao je komšija.

Ubrzo je došla hitna pomoć koja je žene zatekla u svesnom stanju sa brojnim opekotinama. Najgore je prošao napadač koji je zadobio opekotine na 80 odsto tela.

Iz policije su saopštili da su poziv primili oko 16.45 časova te da su na licu mesta zatekli tri osobe sa teškim povredama.

- Prvi rezultati istrage pokazuju da je muškarac (64) nakon verbalne rasprave bacio zapaljivu supstancu na svoju nevenčanu suprugu i sebe, a potom uzeo upaljač. Starija žena je povređena pokušavajući da spasi ćerku - naveli su iz policije.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.