HOROR: Majka pokušala da PRODA BEBU! Kad joj pakleni plan nije uspeo, uradila nešto još odvratnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 19:52

HOROR: Majka pokušala da PRODA BEBU! Kad joj pakleni plan nije uspeo, uradila nešto još odvratnije

Nije poznata lokacija oca ove devojčice.
Džesika Vuds, majka iz Floride, uhapšena je pokušavajući da proda svoju ćerku, staru osamnaest meseci, za 500 dolara, a zatim je ostavljajući na ulici.
Džesika (33) je 5. marta primećena kako luta ulicom sa svojim odojčetom, kada joj je prišao zapošljenik obližnje banke. Zapošljeni je prepoznao Džesiku kao majku koja je često tuda prolazila, pa čak i koristila kupatilo banke kako bi presvlačila svoju ćerku. Majku su jednom prilikom uočili kako udara svoju ćerku laktom i otvorenom šakom u kupatilu.
Petog marta je Džesika viđena kako spava na spoljašnjoj jedinici klima uređaja, dok je njena ćerka bila smeštena u kolica za kupovinu, bez...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.