HOROR KOJI NE PRESTAJE: Čamac pronađen na dnu Dunava nije onaj na kojem su kobne noći bila četvorica prijatelja?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 18:00

HOROR KOJI NE PRESTAJE: Čamac pronađen na dnu Dunava nije onaj na kojem su kobne noći bila četvorica prijatelja?!

Prijatelji i porodica već danima unazad organizuju zajedničku potragu za nestalim mladićima

Prijatelji koji danima tragaju za nestalim mladićima sa Dunava, pronašli su čamac u reci. Iako se u prvi mah posumnjalo da je reč o plovilu koje se prevrnulo 18. marta, a na kojem su četvorica prijatelja bili kobne noći, ispostavilo se da to ipak nije njihov čamac.

- Prijatelji su uz pomoć sonara uočili čamac koji je potonuo i od sutra će pokušati da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakače… Čamac je nađen nasred Dunava, 300 metara ispod Pančevačkog mosta - navodi izvor "Blica".

Podsetimo, Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) nestali su 18. marta uveče u Dunavu nakon što su se vraćali sa izleta na Beloj steni, a čamac u kojem su bili prevrnula je jaka košava i veliki talasi. Potraga za njima traje od tada.

Jedino je Mane (37) uspeo da dopliva do kopna. Nezvanično, držao se za dasku. Probio se kroz šibljik i pomoć zatražio u jednoj kući.

, u grupama idu peške, kao i čamcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.