HOROR KOJI NE JENJAVA - ISPOVEST Miškovićeve svastike: Ubio mi sestru, hteo i mene, a onda se NEŠTO DESILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR KOJI NE JENJAVA - ISPOVEST Miškovićeve svastike: Ubio mi sestru, hteo i mene, a onda se NEŠTO DESILO

Meni je uperio pištolj u glavu, ali se iznenada predomislio i presudio samom sebi po kratkom postupku

Lj. M. rođena sestra ubijene G. V. koja je na petak trinaesti brutalo ubijena u svojoj kući u Ostružnici gledala sam dok je Ž. M. mojoj sestri , bez ijedne reči, pucao u grudi. .

Pročitajte i :

- Bila sam u kući kada se začuo pucanj. Odmah sam sa majkom potrčala kod sestre u drugu sobu. Čim smo ušle, Ž. M. je uperio pištolj prema meni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Potom je nišanio meni u glavu, ali se u poslednjem trenutku predomislio. Sećam se da je ćutao i samo nas gledao, a sekund kasnije opalio. Ni sama ne znam zašto nas nije ubio. Nešto mu je očigledno kvrcnulo u glavi, pa je na kraju sebi pucao u slepoočnicu - priča sestra ubijene.

Ona kaže da joj je mnogo teško zbog ubistva sestre i navodi da je ubijena godinama trpela muževljevo maltretiranje.

- G. V. je imala težak život, ali se nikada nije previše žalila. Gledala je da samo ide napred. Trpela je muža koliko je mogla. Znala je da prećuti svađu, batine jer je išla samo napred i nije se osvrtala. Svađali su se i mirili, zbog toga ga i nije prijavljivala policiji. međutim, Ž. M. je postao nepodnošljiv. Kada je našao drugu ženu, stavljena je tačka na njihovu vezu. G. v. nije mogla da mu oprosti prevaru, pa je 15 dana pre zločina otišao od kuće - kaže uplakana sestra ubijene.

- Jednostavno je došao sa namerom da napravi zlo i to je i učinio. On nije želeo da razgovorom reši probleme sa mojom sestrom, nego je i sad uradio po svom - rekla je na kraju sestra ubijene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJI ZLOČINA U OSTRUŽNICI "Došao je sa namerom da ubije. Ušao je u kuću i bez ijedne reči joj PUCAO U GRUDI"

Izvor: Blic, 16.Apr.2018, 16:56

Gledala sam dok je Žarko mojoj sestri Ljiljani hladnokrvno, bez ijedne reči, pucao u grudi! Meni je uperio pištolj u glavu, ali se iznenada predomislio i presudio sebi po kratkom postupku - kaže na početku ispovesti Ljiljana Milojević, rođena sestra Gordane Vlasković (59), koja je na petak trinaesti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.