HOROR KOD SMEDEREVA: Bejzbol palicom tukao ženu, jurio je ulicom, slao preteće poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 09:17

HOROR KOD SMEDEREVA: Bejzbol palicom tukao ženu, jurio je ulicom, slao preteće poruke

Osumnjičeni je od ranije poznat policiji.

Protiv muškarca (54) iz Miloševca Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog zbog sumnje da je bejzbol palicom pretukao ženu.

Optuženome su stavlja na teret da je 15. septembra u prepodnevnim satima ušao u porodičnu kuću kod žene, te je bejzbol palicom dva puta udario u leđa nakon čega je uspela da pobegne iz kuće ali ju je on sustigao na ulici i zadao joj još jedan udarac u predelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skočnog zgloba leve noge.

Nekoliko dana nakon napada poslao joj je veći broj uznemirujućih telefonskih poruka sa pretnjom da će je ubiti, koje su kod nje izazvale osećaj ugroženosti.

Tužilaštvo je optužnim aktom predložilo da sud optuženog oglasi krivim i osudi na jedinstvenu kaznu zatvora, kao i da mu se pritvor u kome se po predlogu tužilaštva nalazi od 19.09.2023. godine produži zbog postojanja osobitih okolnosti ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, (laka telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti) te imajući u vidu njegovu raniju osuđivanost i za krivično delo sa elementima nasilja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.