HOROR KOD RIJEKE: Pretukli rođaku, skinuli je golu i vozili u gepeku dok ih policija nije našla

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 17:26

HOROR KOD RIJEKE: Pretukli rođaku, skinuli je golu i vozili u gepeku dok ih policija nije našla

Njima je određen pritvor do 30 dana, a terete se za krivična dela protivpravnog oduzimanja slobode, fiičke povrede i nasilje u porodici.

U istražnom zatvoru zadržani su 43-godišnjak i 65-godišnjakinja osumnjičeni da su napali njima blisku ženu, tukli je, ponižavali, skinuli golu i vozili u prtljažniku automobila dok ih policija nije zaustavila kod Rijeke, javljaju hrvatski mediji.

Muškarac je osumnjičen i za teško krivično delo protiv polne slobode, a 65-godišnjakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog pretnje.

Tužiteljstvo sumnja da su početkom jula na području Primorsko-goranske županije presreli blisku im 42-godišnju ženu. Fizički su je napali, vređali pogrdnim nazivima, strgli s nje svu odeću i pritom je više puta udarili nanevši joj telesne povrede.

Pretili su daljnjim fizičkim nasiljem i da će objaviti fotografije njenog golog tela, a muškarac je nad njom počinio "kažnjivo delo protiv polne slobode".

Silom su je ugurali u prtljažnik automobila te je vozili kraće vreme dok ih nije zaustavila policija, stoji u saopštenju županijskog državnog tužilaštva u Rijeci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.