HOROR! Godinama je spavala pored MRTVOG brata, smrad probudio sumnju ali niko nije reagovao - Policija u ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 11:02

HOROR! Godinama je spavala pored MRTVOG brata, smrad probudio sumnju ali niko nije reagovao - Policija u ŠOKU

Njenog brata niko nije video od 2018. godine ali nije se ni znalo da li je mrtav

Žena je godinama spavala pored trulećeg leša svog brata u kući smeštenoj u bogatom predgrađu Geelonga, jugozapadno od Melbournea. Prosečna cena kuće u četvrti Newtown trenutno iznosi 1.1 milion dolara. Policija je 29. decembra 2022. išla proveriti stanje njenog brata, no prilikom dolaska u kuću naišla je na zastrašujući prizor - leš muškarca te kuću punu štakora i smeća. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Forenzičari su, kako bi došli do tela, morali u zaštitnim odelima prolaziti kroz smeće koje je bilo nagomilano od poda do stropa, štakore, mrtve oposume i ljudski izmet. Vlasti procjenjuju da je žena spavala pored leša između dve i pet godina.

- Kako neko može pet godina živeti s lešom a da niko to ne otkrije? Živeli smo pokraj kuće užasa - kazao je sused Nicole Stratton, a prenosi Daily Mail.

Naime, susedi su se godinama žalili lokalnim vlastima na smrad koji dolazi iz kuće, ali ništa nije poduzeto. Stratton kaže kako su susedi mislili da neugodan miris dolazi zbog smeća i da je verovtno smrad otpada prikrio smrad raspadajućeg tela.

- Stalno se osetio smrad, ali smo mislili da je to od smeća. Rolete su uvek bile spuštene. Nadstrešnica je bila puna smeća. Štakore ste mogli videti posvuda. Bilo je odvratno - ispričala je Stratton.

Policija je zapravo došla proveriti stanje brata kojeg niko nije video od 2018., a onda je tokom pretrage pronašla njegovo telo. Starija žena je kasnije puštena na slobodu bez podignute optužnice. Mrtvozornik još uvek istražuje uzrok smrti muškarca. Nekretnina je sada prazna već godinu dana.

Srbija Danas/Daly mail

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.