HOROR! FIZIOTERAPEUT TOKOM MASAŽE POLNO ZLOSTAVLJAO MALOLETNU DEVOJKU: Skinuo joj je gaćice i prstima počeo da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 18:07

HOROR! FIZIOTERAPEUT TOKOM MASAŽE POLNO ZLOSTAVLJAO MALOLETNU DEVOJKU: Skinuo joj je gaćice i prstima počeo da...

Tvrdio je da nije kriv.

Maser jednog hotela u Podgori juče je na Opštinskom sudu u Splitu osuđen na uslovnu kaznu zatvora zbog polnog zlostavljanja svoje maloletne klijentkinje. Ovo je pravni epilog zločina koji se dogodio još u julu 2017. godine.

Kako stoji u presudi, tada 29-godišnji fizioterapeutski tehničar radio je kao maser u velnes centru hotela u koji je 16-godišnjakinja došla sa svojom majkom, koja je rezervisala masažu za njih dvije. Maloletnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zatim uputili u prostoriju u kojoj je radio osuđeni tehničar te je sa njim ostala sama.

Nakon 15 minuta masaže leđa on je počeo masirati i dodirivati njene grudi, na što je ona, navodi se, u šoku nekoliko puta ponovila da želi normalnu masažu.

Maser ju je zatim, "u cilju zadovoljenja svog polnog nagona, bez njenog pristanka, za vreme masaže dirao po golim grudima i ljubio po vratu, a potom sa nje skinuo kupaće gaćice te joj raširio noge i počeo je rukom dirati po vagini, da bi u jednom trenutku prodro prstima u njenu vaginu i istima penetrirao te je s navedenim radnjama prekinuo tek kada je oštećena počela vrištati, a nakon čega je napustio prostoriju za masažu", navodi se.

Kada je devojka počela vrištati, on je na nju bacio peškir i otrčao iz prostorije za masažu. Upravnica velnes centra o incidentu je obavestila direktorku hotela, koja je prva ispitala žrtvu, a zatim je to još jednom učinila i u prisustvu njenih roditelja.

Iako se maser pred sudom izjasnio da nije kriv i tvrdio da žrtva laže, sud je u celosti poverovao žrtvi i svedocima te ga osudio na kaznu zatvora od jedne godine u koji neće ići ako u roku od tri godine ne počini novo krivično delo. Takođe je dužan nadoknaditi troškove postupka, i to u iznosu od 1500 kuna.

Izvor: Srbija Danas/Index/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.