Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 18:39

HOROR! Devojčicu Lilijanu (4) napao pas, DETE u JEZIVOM stanju! Majka Danijela pokušala da se sakrije od policije!

Po dolasku policije na lice mesta, svedoci su rekli da je pas napao Lilijanu, a da su slučajni prolaznici uspeli da odvoje psa od žrtve

Četvorogodišnjoj devojčici iz Nebraske skoro je otkinut skalp u brutalnom napadu psa pre nego što se njena majka navodno sakrila od policije i pokušala da sakrije svoju krvavu odeću. Prema izveštaju policije Omaha, Lilijana Stratman odvedena je u bolnicu nakon napada 20. februara.

Po dolasku policije na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lice mesta, svedoci su rekli da je nepoznati pas napao Lilijanu, a da su slučajni prolaznici uspeli da odvoje psa od žrtve.

Policija je rekla da pas pripada dečku majke i da je životinja ubrzo uhvaćena i uspavana. Lilijanina majka Danijela (24) navodno se sakrila od policije, promenila je svoju krvavu odeću i sakrila je ispod kreveta. I ona i njen dečko Greg Prejster uhapšeni su zbog ometanja.

Lilijanina baka, Kimberli Lejn Koterba, rekla je da je devojčicu "napao mešanac rase korso mastifa" i da joj je "skalp otkinut, jagodična kost slomljena, ima pokidane ligamente na vratu i šavove po celom telu". Ona je objavila link na GoFundMe, moleći za pomoć za bolničke račune.

Do napada je došlo dok je Lilijana bila u poseti majci, piše Daily mail. Stratman nije trebalo da ima bilo kakav kontakt sa svojim detetom jer je postojao nalog o zabrani kontakta nakon što je uhapšena ranije u februaru i optužena za zlostavljanje dece i napad u porodici, navodi KETV.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/A.M./Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.