HOROR! ĆERKU 12 GODINA DRŽALI PREKRIVENU CRVIMA I ĐUBRETOM: Telo jedva odvojili od kauča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 19:44

HOROR! ĆERKU 12 GODINA DRŽALI PREKRIVENU CRVIMA I ĐUBRETOM: Telo jedva odvojili od kauča (VIDEO)

Roditelji čija je ćerka umrla u užasnim uslovima optuženi su za ubistvo.

Par iz Luizijane čije je mrtva ćerka pronađena "stopljena" sa kaučom na kome je nepomično ležala 12 godina ponovo je optužen za ubistvo nakon što je sudija odbacio optužbe zbog tehničkih stvari.

Šila i Klej Flečer su prvobitno uhapšeni u januaru 2022. godine nakon što je njihova ćerka Lejsi Elen Flečer (36) pronađena mrtva na kauču prekrivena urinom i izmetom i teška >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manje od 45 kilograma.

Bračni par kasnije je optužen za ubistvo drugog stepena u šokantnom slučaju akutnog medicinskog zanemarivanja, ali je okružni sudija Ketrin Džons prošlog meseca odbacila optužbe nakon što su advokati osumnjičenih uložili prigovor na optužnicu.

Flečeri su pušteni uz kauciju, međutim, ponovo su uhapšeni 19. juna, a velika porota ih je optužila za ubistvo.

- Osiguraćemo da postoji pravda za Lejsi i da javnost zna da će negovatelji biti optuženi za zanemarivanje ili zlostavljanje osobe o kojoj se brinu - naveo je okružni tužilac Sem D’Akilja.

Telo je inače pronađeno u porodičnoj kući u Sloteru zaglavljeno u krateru na kauču koji je bio pun smeća. Lokalni lekar je opisao da se nesrećna žena stopila u komad nameštaja. Lejsi je bila prekrivena crvima i ranama, a imala je čireve i fekalne materije na licu i telu.

Roditelji su tvrdili da su nevini i da je njihova ćerka bila "zdrava uma" i da je odbila da napusti dnevnu sobu gde su joj donosili obroke. Vlasti su saopštile da je ženi dijagnostikovana socijalna anksioznost i da je imala istoriju teškog Aspergerovog sindroma, oblika poremećaja iz autističnog spektra, koji ostavlja ljude sa neprilagođenim društvenim veštinama.

- Lejsi je možda sedela u sopstvenoj prljavštini oko 12 godina - rekao je mrtvozornik.

Imala je nepunih 45 kilograma i bila je pozitivna na kovid-19 nakon što je pronađena. Takođe je patila od sindroma zaključavanja, retkog neurološkog poremećaja koji karakteriše potpuna paraliza mišića osim očiju.

Očekuje se da će njenim roditeljima, koji su na slobodi, biti suđeno do kraja godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.