HOĆETE DA VAM KAŽEM ŠTA JE NJIHOV GLAVNI PROBLEM? Predsednik oštro prokomentarisao situaciju u Crnoj Gori - otkrio ŠTA im smeta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 21:51

"HOĆETE DA VAM KAŽEM ŠTA JE NJIHOV GLAVNI PROBLEM?" Predsednik oštro prokomentarisao situaciju u Crnoj Gori - otkrio ŠTA im smeta!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Fokus" na televiziji "B92.

Predsednik je uživo u emisiji prokomentarisao i trenutnu situaciju u Crnoj Gori.

- Šta Srbi mogu da budu u Crnoj Gori sa 28.6 posto? Kažite mi šta? Da li mislite da se ko uzbudio i uznemirio? Nije. Njima smeta da slučajno pripadnici istog naroda kao Vučić imaju dva ili tri ministra. Šta treba da svesno pripisujemo sebi krivicu? Nisu Srbi ni u Banjaluci ni u Pljevljima došli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Beograda, oni su tamo starosedeoci. Je li problem što je Srbija pomogla Maticu u Crnoj Gori?

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Oni bi da menjaju istorijske činjenice, kako bi mogli da sve falsifikuju i ostanu na vlasti. Hoćete da vam kažem šta je njihov glavni problem. To je što Srbija u regionu ide brže, bolje napred od svih, e to njima smeta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.