HOCETE DA JE ODVUCETE U KREVET Evo sta treba da radite

Izvor: medio.rs, 01.Jan.2015, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOCETE DA JE ODVUCETE U KREVET Evo sta treba da radite

Duhoviti muškarci imaju moć zbog koje se devojke u njihovom društvu cerekaju poput tinejdžerki i vrlo lako zavode. Čak i kada im to nije bila namera, lakše se "uvuku pod kožu", a postoji više razloga zašto je to tako

Šta je to kod muškaraca koji imaju smisla za humor? Kako im polazi za rukom da s lakoćom opčine celo društvo, a naročito devojke?

Zabavni su

Dejt s duhovitim muškarcem nikad nije dosadan. Njegova spontanost je zarazna i lako će >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vas nasmejati. Izlazak sa njim je uzbudljiv jer nikad ne znate šta će vam sledeće podvaliti.

Kreativni su

Ako pitate bilo kojeg pisca šta mu je najteže da napiše, reći će – komediju. Duhovite osobe su vrlo kreativne i zanimljive. Ako je vaš muškarac duhovit, verovatno ima dosta znanja iz različitih oblasti i ume dobro da imitira.

Društveni su

Duhovite osobe su veoma društvene i često ih možete videti u većem društvu. Često su srce svake zabave, a svaki nezgodan trenutak lako će “izvući” uz neku šalu. Lako je biti u vezi sa ovakvim muškarcima i ne morate da se brinete kad ih ostavljate same u prostoriji.

Imaju oko za detalje

Duhovite osobe imaju odličnu moć zapažanja i oko za detalje pa im neće promaći da imate novu boju kose ili nosite minđuše koje vam je on poklonio.

Slažu se sa vašim prijateljima

Duhovit muškarac lako će se uklopiti u svako okruženje i ne morate da brinete kako će se slagati s vašim prijateljima.

Samouvereni su

Znaju šta hoće i znaju kako to mogu da ostvare. Iz njih pršti samopouzdanje, ali na zarazan način. Ne možete mu odoleti.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.