HOCE LI SAD I SISE DA STAVI Vidic pred Prijovicevom SUROVO isprozivao njenog bivseg Ljubomira Perucicu

Izvor: medio.rs, 05.Feb.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOCE LI SAD I SISE DA STAVI Vidic pred Prijovicevom SUROVO isprozivao njenog bivseg Ljubomira Perucicu

Kreator i stilista jednom rečenicom "spustio" je bivšeg dečka Alekandre Prijović, Ljubomira Perućicu

Saša Vidić i Aleksandra Prijović zajedno su gostovali u emisiji “Ja to tako” u kojoj je Vidić pred Aleksandrom žestoko prozvao Ljubomira Perućicu.Naime, nakon što je voditeljka Ivana Baltić pitala Aleksandru da li je vrhunac popularnsti kada bivši dečko peva njenu pesmu, ubacio se Vidić i na sebi svojstven način prokomentarisao:

Printskrin: Youtube/RTV >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Pink Official

– Mislim da je to više transseksualizam, nego što je vrhunac. Šta je, sad, sledeće? Da stavi sise? Ne razumem – rekao je Vidić nakon čega se ceo tudio zacenio od smeha.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Podsetimo, Ljuba je nedavno u jednoj emisiji otpevao Aleksandrin hit “Za nas kasno je”, što pevačica nije želela da komentariše.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.