HOCE LI NEKO KAZNITI OVOG MANIJAKA Autoprevoz Kikinda CUTI policija NE REAGUJE

Izvor: medio.rs, 06.Okt.2015, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOCE LI NEKO KAZNITI OVOG MANIJAKA Autoprevoz Kikinda CUTI policija NE REAGUJE

Redakcija Telegrafa juče i danas nije uspela da dođe do nadležnih u kompaniji "Autoprevoz Kikinda" kako bi dobila odgovor da li će bahati vozač snositi odgovornost za svoj postupak

Niko od nadležnih još uvek nije reagovao na bahatu vožnju vozača autobusa “Autoprevoz Kikinda” koji se na putu Beograd – Zrenjanin, kada je preticao kolonu vozila, zamalo nije zakucao u autmobil marke “reno”, čiji je vozač morao da izleti sa puta kako bi izbegao sudar.

Redakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Telegrafa juče i danas nije uspela da dođe do nadležnih u kompaniji “Autoprevoz Kikinda” kako bi dobila odgovor da li će vozač koji je grubo prekršio saobraćajna pravila i ugrozio živote putnika u autobusu, kao i onih u automobilima iz suprotnog smera, snositi odgovornost.

Kako ni do kasnih popodnevnih sati još uvek nismo primili poziv direktora odlučili smo da još jednom pozovemo, ali je odgovor ponovo bio da nije tu.

Policija takođe još uvek nije reagovala na šokantan snimak koji smo juče objavili i na kome se vidi da je tragedija izbegnuta samo zahvaljujući pukoj sreći.

Pogledajte snimak:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.