HLADNOKRVNO UBIO DETE (6) ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Preminuo majci u naručju, nije mu bilo spasa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 14:23

HLADNOKRVNO UBIO DETE (6) ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Preminuo majci u naručju, nije mu bilo spasa (VIDEO)

Tragedija kakva se ne pamti

Policija je u poteri za osobom koja je upucala i ubila šestogodišnjaka, dok se nalazio u maminom automobilu na putu do škole, nakon što je ona u saobraćaju naglo "isekla" putanju drugom automobilu.

Ejden Leos je uzviknuo "Mamice, boli me stomak", nakon što je pogođen dok se vozio na zadnjem sedištu automobila koji se kretao državnom rutom 55, u gradu Oranž, blizu Los Anđelesa.

Smrtonosni lanac događaja navodno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << započet negde oko osam sati ujutro kada ga je Ejdenova mama vodila u školu u svom automobilu.

Ona je drugom vozaču pokazala srednji prst u retrovizoru, ali dok je menjala traku, naoružani muškarac za koga se veruje da je sedeo na suvozačevom sedištu automobila kojim je upravljala žena, pucao je u njeno vozilo.

Ejdenova mama se zaustavila kraj puta i privila svog sina u naručje dok se policajac nije zaustavio i pokušao da oživi dečaka.

Vozilom Hitne pomoći Ejden je prebačen u dečju bolnicu u okrugu Oranž, gde je proglašen mrtvim.

Njegova uplakana sestra Aleksis Klunan izjavila je da je njena mama morala "držati svog sinčića dok je umirao i da je trenutno jako potrešena".

- Rekao je "mama boli me stomak" dok je krvario u njenom naručju - rekla je.

Aleksis se prisetila da je njen mlađi brat često dolazio u njenu sobu kako bi rekao da je puno voli.

- Molimo vas da nam pomognete da pronađemo ljude koji su to uradili mom malom bratu - rekla je.

- Imao je samo šest godina i bio je tako sladak. Bio je vrlo ljubazan dečak pa vas molim da nam pomognete da otkrijemo ko mu je to učinio - ponavljala je Aleksis.

Svedok Rejes Valdivija rekao je policija da je Ejdenova mama "isekla" vozača bele limuzine nakon što je i on njoj to uradio.

Ejdenova mama im je rekla da je svoj automobil usmerila udesno i primetila da se u beloj limuzini nalaze muškarac i žena, a oni su se dovezli iza nje i neko je pucao iz pištolja.

- Na nesreću, dečak na zadnjem sedištu je upucan - izjavio je službenik patrole za kalifornijske auto-puteve Florentino Olivera.

Strelac je u bekstvu od petka uveče.  Vlasti se nadaju da će se javiti neko ko će možda imati informacije o traženom ubici.

- Ako ste se vozili pored, videli ste nešto što nije u redu, pozovite, čak i da nije nešto bitno, pozovite našu kancelariju - rekla je policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.