HLADNA REKA JE GUTALA ŽENU I ONDA SU NAIŠLI MIGRANTI: Neverovatan obrt u nesreći koja je potresla region

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 11:59

HLADNA REKA JE GUTALA ŽENU I ONDA SU NAIŠLI MIGRANTI: Neverovatan obrt u nesreći koja je potresla region

Migranti su juče spasili ženu koja se davila u reci

U naselju Polje, nadomak Velike Kladuše u BiH, grupa migranata je juče u podnevnim satima izvukla jednu žensku osobu iz reke Kladušnice i tako su je spasili od utapanja.

Portparol MUP-a Unsko- sanskog kantona, Ale Šiljdedić, istakao je da je policija dobila dojavu od jedne ženske osobe da je primećeno telo žene kako pluta rekom, te da su migranti, koji su zadesili na tom području, uspeli telo da izvuku  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na obalu.

- Ovaj događaj se desio na lokalitetu Trn, nadomak migrantskog centra Miral, na ruti kuda se obično kreću migranti. Nakon što je telo izvučeno iz vode, na lice mesta je došao naš policijski službenik i odvezao ženu u Dom zdravlja u Velikoj Kladuši, gje joj je pružena prva pomoć. Nakon toga, zbog promrzlina i teškog stanja odvezena je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gde je hospitalizovana - kazao je Šiljdedić.

On je istakao kako treba odati priznanje spasiocima koji su se osmelili da uđu u reku Kladušnicu, po ovakoj hladnoći i niskoj temperaturi.

Prema njegovim rečima utvrđeno je kako se radi o ženi G.Ć. (57) iz Velike Kladuše, a u ovome trenutku se ispituju okolnosti kako je ona upala u reku Kladušnicu.

U ovome trenutku okolnosti ne ukazuju na počinjenje krivičnog dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG PROMRZLINA ZADRŽANA U BOLNICI Migranti izvukli ženu iz reke i spasli od utapanja

Izvor: Blic, 15.Jan.2021

U naselju Polje, nadomak Velike Kladuše, grupa migranata izvukla jednu žensku osobu iz reke Kladušnice i tako su je spasli od utapanja.

Nastavak na Blic...

Migranti spasli ženu od sigurne smrti VIDEO

Izvor: B92, 15.Jan.2021

Grupa migranata u BiH je u četvrtak spasla ženu od sigurnog utapanja tako što su je izvukli iz nabujale reke Kladušnice nedaleko od Velike Kladuše.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.