HIV pozitivna prostitutka iz Jordana puštena iz zatvora?! Sad opet može da širi ZARAZU među Srbima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIV pozitivna prostitutka iz Jordana puštena iz zatvora?! Sad opet može da širi ZARAZU među Srbima

Ima rok od 24 sata da napusti državu

HIV pozitivna prostitutka Fatema Alesi (38) iz Jordana, koja je uhapšena pre 20 dana u Beogradu, puštena je danas iz ženskog zatvora u Požarevcu!

Pročitajte i:

S obzirom na to da je reč o stranoj državljanki, kojoj je izrečena mera zabrane boravka u Srbiji, Alesi nakon napuštanja zatvora ima rok od 24 sata da napusti državu. U slučaju da to ne uradi i nastavi sa prostitucijom biće ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslata kod prekršajnog sudije. Ako u tom slučaju ne bude imala novca da plati novu novčanu kaznu, sudija će joj opet izreći zatvorsku kaznu, ali u dužem vremenskom trajanju.

Fatema Alesi je pre hapšenja boravila oko Glavne autobuske stanice u Beogradu i to uglavnom u parku kod Ekonomskog fakulteta, a pre toga je bila u centrima za azil Subotica i Principovac gde je seksualne usluge pružala migrantima i lokalnim Srbima. Pretpostavlja se da je zarazila više od 500 mušterija!

Prilikom potrage pojedinci su izjavljivali da su je drugi migranti ubili kako bi je zaštitili i skrenuli da skrenu policiju s traga. Prostitutku je pronašla žandarmerija, a kako nije imala da plati prekršajnu kaznu, poslata je u ženski zatvor u Požarevcu.

Ona još nije dobila krivičnu prijavu za ugrožavanje zdravlja, jer je potrebno da se dokaže da je nekoga stvarno inficirala. Fatema je tako samo dobila prekršajnu kaznu za ilegalni boravak u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FATIMA IMA 24 SATA DA NAPUSTI SRBIJU Migrantkinja za koju se sumnjalo da širi HIV po Srbiji puštena na slobodu, analize pokazale da NIJE ZARAŽENA

Izvor: Blic, 17.Jul.2018

Migrantkinja Fatima A. (38) prostitutka iz Jordana koja je navodno širila HIV po Srbiji, a kojim je, kako se sumnjalo, zarazila nekoliko desetina muškaraca, puštena je na slobodu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.