Izvor: B92, 12.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO USVAJANJE ZAKONA

NUNS, ANEM i Asocijacija privatnih radio stanica "Spektar", uputili su apel medjunarodnoj i domacoj javnosti povodom visemesecnog odlaganja Vlade Srbije da se izjasni i uputi parlamentu na razmatranje nacrt Zakona o radiodifuziji. Ocenjeno je da vlada "neopravdano tolerise"

sadasnje stanje u oblasti radiodifuzije, koje - kako je saopsteno - odgovara "upravo medijima koji se razvili i prosirili na osnovu privilegija" iz vremena bivse vlasti. NUNS, ANEM i "Spektar" porucuju da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv svih parcijalnih ili privremenih resenja koja bi dovela do novih ili drugacijih privilegija. U saopstenju, koje su potpisali Gordana Susa, Veran Matic i Slavica Corbic, navedeno je i da su nezavisnim i privatnim medijima "hitno potrebni pravda i propisi, a ne priznanja za hrabrost".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.