HITNO SE OGLASIO RHMZ: Crni oblaci se nadvijaju nad Srbijom i to nije sve - pogledajte šta nas čeka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 21:39

HITNO SE OGLASIO RHMZ: Crni oblaci se nadvijaju nad Srbijom i to nije sve - pogledajte šta nas čeka!

RHMZ objavio najnoviju vremensku prognozu.

Uveče i noću umereno i potpuno oblačno, na severu, zapadu i jugozapadu Srbije, kao i na širem području Beograda, ponegde sa slabom kišom, saopštio je u najnovijoj najavi RHMZ od 18:50 časova.

Za vikend i početkom sledeće sedmice zadržaće se umereno do potpuno oblačno i toplo vreme za ovaj period godine, u većini mesta od 15 do 20 °C, mestimično sa slabom kišom, dok će početkom sledeće sedmice kiša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti retka pojava.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i planinskim predelima umeren i jak povremeno i sa olujnim udarima.

Subota

Umereno do potpuno oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima i sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 4 do 13 stepeni, a najviša od 14 do 19 stepeni.

Nedelja

Umereno do potpuno oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima pre podne i sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 6 do 11 stepeni, a najviša od 15 do 19 stepeni.

Ponedeljak

Promenljivo oblačno, u većem delu suvo, samo još na jugoistoku, jugu i jugozapadu Srbije ponegde kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području ponovo u pojačanju. Najniža temperatura od 5 do 11 stepeni, a najviša od 15 do 19 stepeni.

Srbija Danas/Kurir/Preneo: P.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.