HITNO SE OGLASIO DR KON! Krizni štab presekao: Sledi pooštravanje mera za čitavu Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2020, 19:17

HITNO SE OGLASIO DR KON! Krizni štab presekao: Sledi pooštravanje mera za čitavu Srbiju

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon oglasio se danas nakon sednice Kriznog štaba

Predrag Kon je rekao da je medicinski deo Kriznog štaba napisao i dao predlog pooštrenih mera predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić.

- Danas na Kriznom štabu bila situacija gde je medicinski deo insistirao da se ne može izaći bez rigoroznijih mera. Zbog toga je medicinski deo napisao predlog koji je dostavljen predsednici Vlade Srbije i očekujem da se to sutra zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopšti - rekao je Kon za RTS.

Inače, ranije danas otkazana je konferencija za novinare Kriznog štaba koja je bila predviđena da počne u 15 časova.

- Meni nije rečeno da treba posebno da se obratim, te mere će biti saopštene, ne bih voleo ništa unapred da saopštim, ali su rigoroznije. Teško da Vlada ne prihvati mere - rekao je Kon.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZBOG ALARMANTNE SITUACIJE SA KORONOM: Dr Kon hitno progovorio o vakcinama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2020

Predrag Kon nakon sednice Kriznog štaba...Kon je prethodnih dana govorio o rezultatima istraživanja Instituta za epidemiologiju Medicinskog fakulteta u Beogradu i INEP-a, naučne institucije u Zemunu, prema kojem je u Srbiji dostignut kolektivni imunitet od 20,7 odsto. Kaže da ti podaci još nisu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.