HITNO! RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Jaki udari vetra pretvoriće se u olujne, a onda stiže nešto još gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 09:11

HITNO! RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Jaki udari vetra pretvoriće se u olujne, a onda stiže nešto još gore

Najniža temperatura će biti od 12 stepeni

RHMZ je izdao upozorenje na području zapadne i jugozapadne Srbije. Uveče i tokom noći i na području srednjeg i južnog Banata, Podunavskom okrugu, delovima Braničevskog okruga i Šumadije. Očekuju se pljuskovi sa količinom kiše od 10 do 30 mm, grljavina i ponegde kratkotrajna pojava grada.

Jugoistočni vetar će u većem delu Srbije biti slab, promenljiv, samo do podneva u košavskom području umeren do jak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na jugu Banata povremeno i olujni, a oslabiće popodne.

na jugoistoku Srbije, do 21 stepena na jugu Banata, a najviša od 26 do 31 stepen Celzijusa.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Jugoistočni ;vetar će ujutro i pre podne biti umeren, kratkotrajno i jak, a oslabiće popodne. Najniža temperatura će biti oko 21 stepena, najviša oko 31.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.