HITNO PRIMLJEN U BOLNICU Oglasio se Vučić nakon medijskih navoda, evo kako se oseća

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 09:26

"HITNO PRIMLJEN U BOLNICU" Oglasio se Vučić nakon medijskih navoda, evo kako se oseća

Pojedini mediji u Srbiji objavili su u četvrtak informaciju da je predsednik Srbije u bolnici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu, da je dobrog zdravstvenog stanja i da danas ide u planirani obilazak Zaječarskog okruga.

- Dobro sam. Idem u obilazak po Srbiji danas od 12 sati - kazao je Vučić.

Podsetimo, pojedini mediji u Srbiji objavili su u četvrtak informaciju da je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije u bolnici, a ti navodi, najpre su se pojavili na društvenim mrežama.

Vučić će danas od podneva obilazati Zaječarski okrug, a planirano je da se obrati na letnjoj pozornici "Vrelo" u Sokobanji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić nakon informacije da je bio u bolnici: Dobro sam, idem u obilazak Srbije

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za Sputnjik, posle medijskih napisa da je hitno primljen u bolnicu, da je dobrog zdravstvenog stanja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.