Izvor: Piplmetar.rs, 25.Maj.2023, 15:31

HITNO PRIJAVILA NADLEŽNIMA! Ana Radulović na meti LOPOVA, iskoristili sve njeno (FOTO)

Jelena Lukić
|

četvrtak 25. maj 2023. 13:31h


Popularna voditeljka Red i Pink televizije, Ana Radulović, našla se na udaru prevaranata, zbog čega je bila prinuđena da se odmah oglasi na Instagramu, te da slučaj prijavi nadležnim organima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ana Radulović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Ana Radulović
Naime, kako je i sama istakla, Ana se našla na udaru lopova, koji su ukrali njene stare fotografije, reklamirajući njihove proizvode.
Ona je hitno oglasila na Instagramu, te istakla da nema veze sa tim proizvodom, a potom uputila i upozorenja da će slučaj biti predat nadležnim organima.
Ana Radulović
Ljudi, prestanite da koristite moje snimke stare dve godine i više za reklamiranje svojih proizvoda ili profila koje ja uopšte tad nisam reklamirala! Bićete prijavljeni svi koji budete koristili – napisala je Ana Radulović na Instagramu.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.