HITNO! POTVRĐENO PRISUSTVO CRNOG PANTERA U SRBIJI: Evo gde se predator trenutno nalazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 21:14

HITNO! POTVRĐENO PRISUSTVO CRNOG PANTERA U SRBIJI: Evo gde se predator trenutno nalazi

Divlja zver viđena je pre nekoliko sati na šetalištu "Šlajz" pored Velikog bačkog kanala u Vrbasu.

Kako se nezvanično saznaje, Pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine potvrdila je prisustvo crnog pantera između opština Kule i Vrbas.

Službe koje su do sada bile u pripravnosti biće obaveštene o tačnoj lokaciji, a potom će krenuti na teren, prenosi 025.rs

Podsetimo, crni panter je pre tri sata viđen i snimljen na šetalištu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Šlajz" pored Velikog bačkog kanala u Vrbasu. Pecaroš, koji je napravio snimak, prosledio ga je ekološkom udruženju "Pokret za sve nas" (PZSN) u Vrbasu.

Nenad Tešić iz PZSN rekao je, za medije  da su policajci i lovci već na terenu. Zver je snimljena na 20 metara od restorana ribolovačkog udruženja i na 50 metara od prvih kuća u Vrbasu, u naselju Mađaršor. Tešić kaže da je na Šlajzu pronađeno raskomadano telo psa, za kojeg se pretpostavlja da je bio žrtva pantera.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE RASKOMADANOG PSA POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Zver je prethodnog dana navodno viđena u ataru sela Feketić, u opštini Mali Iđoš. NJeno pojavljivanje u Vrbasu je, potvrđuje Tešić, logično, jer je Mali Iđoš susedna opština, a panter je u Feketiću snimljen kako se kreće u pravcu Vrbasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.