HITNO OGLAŠAVANJE RHMZ-a: Za dva sata počinje HAOS U OVIM DELOVIMA Srbije! Sutra toplo, a onda OLUJNI UDARI - budite na oprezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 19:18

HITNO OGLAŠAVANJE RHMZ-a: Za dva sata počinje HAOS U OVIM DELOVIMA Srbije! Sutra toplo, a onda OLUJNI UDARI - budite na oprezu

Nova najava RHMZ-a.

U naredna dva sata u Vojvodini i u delu Šumadije ponegde slaba kratkotrajna kiša.

U košavskom području i na planinama duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine.

Sutra i dalje vetrovito, na jugu Banata, u donjem Podunavlju i u planinskim predelima sa olujnim udarima južnog i jugoistočnog vetra.

Tokom dana novo prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima. Kasnije popodne prestanak padavina na severozapadu i zapadu zemlje, a uveče i u Banatu, centralnim i jugozapadnim krajevima Srbije, uz slabljenje košave.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ IZDAO NOVO UPOZORENJE U naredna dva sata OVI DELOVI ZEMLJE na udaru kiše i olujnog vetra (FOTO)

Izvor: Blic, 10.Mar.2024

U naredna dva sata u Vojvodini i delu Šumadije ponegde slaba i kratkotrajna kiša, u košavskom području i na planinama duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine.

Nastavak na Blic...

OD JUTROS SE SVI ŽALE NA OVE 3 STVARI Napolju baš duva vetar, a evo kakvo nas vreme danas očekuje

Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 07:47

Danas i dalјe vetrovito, na jugu Banata, u donjem Podunavlјu i u planinskim predelima sa olujnim udarima južnog i jugoistočnog vetra.

Nastavak na Blic...

UDARI SU SNAŽNI, UPALJENA 2 METEOALARMA! Sutra pljuskovi i grmljavina, a do kraja nedelje 20 STEPENI!

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Snažni udari olujnog južnog i jugoistočnog vetra se nastavljaju i danas u Srbiji, naročito na jugu Banata, u donjem Podunavlju i u planinskim predelima. Na snazi su narandžasti i žuti meteoalarm i to iz dva razloga - zbog jakog vetra i pljuskova i to i većem delu Srbije. Najjači udari vetra,...

Nastavak na Blic...

Upozorenje: Stiže i u Beograd

Izvor: B92, 11.Mar.2024

Sredinom dana zapadne i jugozapadne predele Srbije iz Crne Gore zahvatilo je jako naoblačenje sa kišom i pljuskovima...Ovaj oblačni i padavinski sistem u snažnoj jugozapadnoj visinskoj struji premešta se prema severoistoku i u nastavku poslepodneva severne i centralne predele Srbije...Dakle, u toku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.