HITNO OGLAŠAVANJE MUP-a: Najviši, crveni stepen upozorenja za Srbiju Oluja sve bliža, a ovi gradovi biće prvi na udaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 19:04

HITNO OGLAŠAVANJE MUP-a: "Najviši, crveni stepen upozorenja za Srbiju" Oluja sve bliža, a ovi gradovi biće prvi na udaru

Sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije izdao je hitno meteorološko upozorenje, zbog jakog grmljavinskog nevremena koje se iz Osječke regije premešta dolinom Save ka Srbiji.

- Najviši, crveni stepen upozorenja izdaje se najpre za Srem, Mačvu i donje Podrinje, gde se nailazak nepogode očekuje do 19 časova, odakle će se preko juga Vojvodine, zapadne Srbije, Šumadije i Beograda brzo premeštati dalje na istok. Na ovom području mogu se očekivati kratkotrajno veoma intenzivni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pljuskovi, krupan grad, jaka grmljavina, ali i olujni i orkanski udari vetra koji mogu pričiniti značajnu materijalnu štetu, ugrožavajući takođe bezbednost ljudi i životinja - navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

Podsetimo, prema rečima našeg poznatog meteorolga Đorđa Đurića, oluja će stići u Srbiju nešto posle 19 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Strašno nevreme pogodilo delove Vojvodine (FOTO/VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jul.2023

Sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije izdao je hitno meteorološko upozorenje, zbog jakog grmljavinskog nevremena koje se iz Osječke regije premešta dolinom Save ka Srbiji. Kako javljaju dopisnici iz Rume, u gradu trenutno nema struje. Pogledajte slike koje nam šalju dopisnici i čitaoci iz Vojvodine:...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.