HITNA EVAKUACIJA ZGRADA I STANOVA! Talačka kriza u Hrvatskoj, muškarac preti da će sve RAZNETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 00:51

HITNA EVAKUACIJA ZGRADA I STANOVA! Talačka kriza u Hrvatskoj, muškarac preti da će sve RAZNETI!

Kritična situacija

U toku je talačka kriza u baranjskom mestu Kneževu, javlja Glas Slavonije. Policija je blokirala deo naselja. Muškarac je u stanu na prvom spratu zatočio žensku osobu i njenog maloletnog sina i preti kako će sve razneti, navodno plinskom bocom.

HRT javlja kako se muškarac zatvorio u stan s nevenčanom suprugom i osmogodišnjim sinom. Kriza traje već sedam sati, a u međuvremenu je muškarac sina pustio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na slobodu. U ulici se nalaze policija, specijalne snage, vatrogasci i Hitna pomoć. Zgrada i okolni stanovi su evakuisani.

Meštani su uznemireni i traže smeštaj kod suseda ili kod rodbine u obližnjem Belom Manastiru. Policija je stigla oko 18.30 sati i od tada traju pregovori s muškarcem.

- Sa 17.5 godina je bio u Domovinskom ratu, do kraja je bio - rekao je za 24sata otac muškarca, koji živi u blizini.

- Sve su nas evakuisali iz ove zgrade. Moja supruga je u kolicima, morao sam je izvesti. Noćas se ne možemo vratiti u stan - ispričao je sused za 24sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.