HITNA EVAKUACIJA METROA I TUŽILAŠTVA: Nova uzbuna u Briselu zbog dojave o bombi (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA EVAKUACIJA METROA I TUŽILAŠTVA: Nova uzbuna u Briselu zbog dojave o bombi (VIDEO)

Severna železnička stanica i obližnja zgrada tužilaštva u Briselu evakuisane su danas po podne zbog dojava o bombama, a upućeno je i upozorenje na bombu na železničkoj stanici Brisel-Midi, javljaju belgijski mediji.

Zgrade Severne železničke stanice i tužilaštva su evakuisane nakon anonimnog poziva u kojem je upozoreno da je u tim zgradama postavljena bomba, prenosi list "Libr Belžik".

Policajci i vojnici su u velikom broju prisutni na obema lokacijama, javlja agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Belga.

List "Dernijer er" navodi da je u zgradi tužilaštva sprovedena istraga, ali da bomba nije nađena.

Na Severnoj železničkoj stanici obustavljen je saobraćaj na zahtev policije, a 20-ak agenata je ušlo u stanicu kako bi počeli istragu.

Vozovi su najpre mogli da kroz stanicu prođu bez zaustavljanja, ali je potom prolaz u potpunosti obustavljan, saopštio je Infrabel, preduzeće koje održava infrastrukturu belgijske železničke mreže.

"Dernijer er" navodi da je dojava o bombi stigla za još jednu briselsku železničku stanicu - Brisel-Midi.

Prema poslednjim informacijama koje su se pojavila na profilima očevidaca na društvenim mežama, stanica je opet otvorena.

Da podsetimo, Belgija je pojačala mere bezbednosti nakon terorističkih napada koji su se događali u poslednjih godinu dana.

— PJ (@PiejeyE) October 5, 2016

The train station is again open for public. #Brusselnoord #BrusselNorth

— PJ (@PiejeyE) October 5, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZBUNA U BRISELU: Evakuisana stanica metroa

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2016

U Briselu je evakuisana stanica podzemne železnice nakon što je objavljena opasnost, prenose tamošnji mediji. Policija je na licu mesta, ali još uvek nije poznat uzrok ove uzbune U Briselu je evakuisana stanica podzemne železnice nakon što je objavljena opasnost, prenose tamošnji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.