HITNA AKCIJA POLICIJE U NOVOM SADU: Muškarac ušao u tržni centar i pretio radnicima da će pucati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 21:49

HITNA AKCIJA POLICIJE U NOVOM SADU: Muškarac ušao u tržni centar i pretio radnicima da će pucati!

Radnici su bili uznemireni

Danas poslepodne u tržnom centru Big u Novom Sadu došlo je do razbojništva, saznaje Telegraf.rs. Muškarac (65) ušao je u butik i zapretio je da će pucati ukoliko mu ne predaju pazar. On je, kako se saznaje, držao ruku ispod jakne, simulirajući da ima vatreno oružje.

Zaposleni su se sklonili i on je iz kase uzeo pazar, a potom je uzeo i nekoliko artikala. U međuvremenu je alarmirana policija koja je stigla veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzo i u krugu tržnog centra zatekla muškarca koji je odmah lišen slobode. Pregledom je utvrđeno da on nije posedovao oružje.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti saslušan. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za razbojništvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"REKAO JE DA ĆE PUCATI AKO MU NE PREDAJU PAZAR" Uhapšen muškarac u Novom Sadu, pretio radnicama butika i simulirao da ima pištolj

Izvor: Blic, 05.Maj.2023

Danas poslepodne u tržnom centru Big u Novom Sadu došlo je do razbojništva, kada je jedan muškarac držeći ruku ispod jakne, pokušao da ukrade pazar iz jednog butika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.