HITAN APEL GRADSKOG ŠTABA U NOVOM PAZARU: Verske zajednice da sprovode pojačane mere u cilju suzbijanja zaraze

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 17:19

HITAN APEL GRADSKOG ŠTABA U NOVOM PAZARU: Verske zajednice da sprovode pojačane mere u cilju suzbijanja zaraze

Štab za vanredne situacije i Grad Novi Pazar će u saradnji sa svim državnim institucijama sve kapacitete u narednom periodu usmeriti prema kontroli mera i preporuka Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba

Gradski štab za vanredne situacije apelovao je na verske zajednice da u svojim objektima sprovode pojačane mere zaštite u cilju prevencije i suzbijanja korona virusa.

- Mnogo toga zavisi i od ponašanja svakog pojedinca pa je izuzetno važno da u cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obezbeđivanja lične i zdravstvene bezbednosti drugih građani u zatvorenom prostoru nose maske i pridržavaju se propisane distance - navodi se u saopštenju štaba.

, a koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje širenja virusa Covid19.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.