HIT SCENA NA ALBANSKOJ NAGRADNOJ IGRI! Od svih učesnika izvukli baš SRBINA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 10:05

HIT SCENA NA ALBANSKOJ NAGRADNOJ IGRI! Od svih učesnika izvukli baš SRBINA (VIDEO)

Ono što može da se natukne iz razgovora jeste da je u igri osvojio automobil fijat.

Mrežama kruži zanimljiv snimak izvlačenja dobitnika u nagradnoj igri koja je najverovatnije održana na Kosmetu.

Na snimku se vidi kako muškarac koji izvlači dobitnika ulazi u bazen s listićima na kojima su imena učesnika nagradne igre. Uzima gomilu listića u ruke, baca ih u vazduh kao konfete dok mu u rukama ne ostale njih nekoliko! Polako odbacuje jedan po jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok mu na kraju u rukama nije ostao jedan jedini, malo ga zagleda i na kraju čita ime! Dejan Radić.

A post shared by @017_dn

Pošto je dvaput rekao ime dobitnika čuje se priča voditeljke sa gostima u studiju posle čega Dejana pozivaju i telefonom. Pretpostavlja se da ga pitaju da li govori albanski ili da li razume jer on odgovara: "Slabo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA ALBANSKOJ LUTRIJI IZVUKLI SRBINA Osvojio auto: Pozvali ga i progovorili na albanskom, evo šta je odgovorio (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Nov.2023

Snimak izvlačenja dobitnika na lutriji za koju se pretpostavlja da je organizovana na albanskoj televiziji postao je hit na društvenim mrežama nakon što je od svih imena voditelj izvukao baš srpsko, tačnije dobitnik glavne nagrade je bio upravo Srbin.

Nastavak na Blic...

Srbin dobitnik na albanskoj lutriji: Voditelji šokirani, dva puta pročitali ime (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Nov.2023

Mrežama kruži zanimljiv snimak izvlačenja dobitnika u nagradnoj igri koja je najverovatnije održana na Kosmetu. Na snimku se vidi kako muškarac koji izvlači dobitnika ulazi u bazen s listićima na kojima su imena učesnika nagradne igre. Uzima gomilu listića u ruke, baca ih u vazduh kao konfete...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.