HIT NAD HITOVIMA: Deka sa štapom kršio meru zabrane izlaska, pa se brzo sakrio iza kamiona kada je video policiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 17:34

HIT NAD HITOVIMA: Deka sa štapom kršio meru zabrane izlaska, pa se brzo sakrio iza kamiona kada je video policiju (VIDEO)

Penzioner je preko dana šetao sa štakom kada je ugledao policijsko vozilo.

Izolacija, policijski čas i zabrana kretanja kako bi se sprečilo širenje korona virusa nisu teško pala samo mlađoj populaciji u Srbiji, već je i sve veći broj penzionera i starijih od 65 godina koji bi da zaobiđu nove mere Vlade i izađu napolje čak i kad ne smeli.

Tako su kamere zabeležile jednog deku koji se našao na ulici, uprkos zabrani kretanja.

On je sa štakom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šetao ulicom, kada je ugledao policijsku patrolu.

Ipak, lukavo je uspeo da izbegne pripadnike MUP - našao je način kako da se sakrije, zaklonivši se iza kamiona pored kojeg se našao.

Podsećanja radi, Vlada Srbije izdala je saopštenje da se uvodi zabrana kretanja, odnosno policijski čas za sve građane koji se nalaze na teritoriji Srbije u trajanju od 13 sati u subotu, do 5 sati u ponedeljak, a sve to u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Iako nas lepo vreme inače izmami napolje, apelujemo na sve građane, posebno one starije od 65 godina, da ipak ostanu u svojim kućama i poštuju mere koje je donela Vlada Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVAJ DEKICA POSTAO JE HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako sa štapom beži od policije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020

On je sa štakom šetao ulicom, kada je ugledao policijsku patrolu..Izolacija, policijski čas i zabrana kretanja kako bi se sprečilo širenje korona virusa nisu teško pala samo mlađoj populaciji u Srbiji, već je i sve veći broj penzionera i starijih od 65 godina koji bi da zaobiđu nove mere Vlade...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.