HIT NA INTERNETU: Uskočio u jezero da pobegne od policije, ali je zaboravio da ne zna da pliva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT NA INTERNETU: Uskočio u jezero da pobegne od policije, ali je zaboravio da ne zna da pliva (VIDEO)

Ako ikada budete imali potrebu da pobegnete od policije, a ne znate da plivate, onda je možda bolje da se odmah predate organima reda i mira

U suprotnom rizikujete da postanete viralni hit na internetu, poput ovog muškarca.

Neimenovani muškarac sa Floride pokušao je da pobegne policiji tako što je uskočio u jezero i tom prilikom je zanemario samo jednu malu sitnicu - činjenicu da ne ume da pliva.

A Florida man fleeing the law jumped into a lake to avoid >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << authorities—but didn't know how to swim. After a deputy rescued him, he was charged on multiple counts.

A post shared by ABC News (@abcnews) on Jan 24, 2019 at 2:11pm PST

Njega su iz jezera izvukli pripadnici čuvara reda i mira, a kako se navodi, nakon toga su ga sproveli u zatvor gde ga po optužnicama koje ga terete čeka nekoliko godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.