HIT! Momci iz 2Cellos poklonili Ivanu Ivanoviću nešto zbog čega je svima bilo neprijatno

Izvor: Blic, 05.Mar.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT! Momci iz "2Cellos" poklonili Ivanu Ivanoviću nešto zbog čega je svima bilo neprijatno

Stjepan Hauzer i Luka Šulić, dvojac koji čini "2Cellos", gostovali su kod Ivana Ivanovića i tom prilikom mu doneli poklon koji je možda bio pomalo čudan, ali je nasmejao sve u studiju.

Stjepan Hauser i Luka Šulić, članovi ove grupe, bili su prilično opušteni, te su u jednom delu emisije Ivanu uručili totalno neočekivani poklon - spravu za povećanje penisa.

- Elton Džon je gledao tvoju emisiju. Veoma mu se dopala, kao i ti, i zato ti je poslao ovaj poklon. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Malo da vežbaš - poručili su mu šarmantni momci, a Ivan je prihvatio njihovu šalu:

- Nema smisla da ovakav divan tip ima takav nedostatak - našalio se voditelj.

Momci nisu stali na toj šali, te su do kraja emisije otkrili “da su obojica obdareni i da vole da gledaju porniće”. Momci iz Hrvatske su objasnili da razmenjuju šale sa seksualnom konotacijom sa voditeljem „jer je u Srbiji sve kul”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) SVIMA JE BILO NEPRIJATNO: Ivan Ivanović nije očekivao OVAKAV POKLON od momaka iz 2Cellos!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2017

...Stjepan i Luka odlično su se zabavljali kod Ivana Ivanovića, a u jednom momentu uručili su voditelju neočekivani poklon - spravu za povećanje penisa.."Elton Džon je gledao tvoju emisiju Veoma mu se dopala, kao i ti, i zato ti je poslao ovaj poklon Malo da vežbaš", rekli su momci kroz smeh,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.