HIT FOTO: Hari Poter nosi brushalter!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2010, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT FOTO: Hari Poter nosi brushalter!

Hari Poter nosi brus, jedna je od scena iz poslednjeg nastavka filma o čarobnjaku!

Ovih dana snima se i poslednji deo serijala o čarobnjaku Poter-u. Poslednji deo nosi naziv “Harry Potter and the Deathly Hallows”, a u filmu čarobnjak Hari nosi brushalter!

Hari Pottžer će se ovoga puta preseliti iz kuće u kojoj je živeo sa ujakom i ujnom u drugu kuću, kako bi bolje pazio na Lorda Voldemorta.

“The Deathly Hallows” će imati dva nastavka, u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će se Hari boriti za svoj opstanak u svetu magije, a sve će to biti prikazano u našim bioskopima početkom sledeće godine, pise portal ”Svetplus”.

U šta li će se pretvoriti ovaj popularni čarobnjak ostaje da vidimo, no ovi feminizirani momenti nisu nikome pali na pamet.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

HIT FOTO: Hari Poter nosi brushalter!

Izvor: CrveniTepih.com, 26.Okt.2010, 01:53

Hari Poter nosi brus, jedna je od scena iz poslednjeg nastavka filma o čarobnjaku! Ovih dana snima se i poslednji deo serijala o čarobnjaku Poter-u. Poslednji deo nosi naziv “Harry Potter and the Deathly Hallows”, a u filmu čarobnjak Hari nosi brushalter! Hari Pottžer će se ovoga puta preseliti...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.