HIMNOPISAC

Izvor: Kurir, 12.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIMNOPISAC

Pop pevač Bojan Marović kompletan je autor himne koja će celu jugoistočnu Evropu predstavljati u svetu

Mladi crnogorski pevač Bojan Marović kompletan je autor himne koja će celu jugoistočnu Evropu predstavljati u svetu, navodi Kurirov izvor. Iako se pevačeva publika uželela novih hitova, pravo osveženje jeste činjenica da Bojan potpisuje ni manje ni više nego himnu, pod nazivom „Znam da postojim“! Majstor dobre pesme, a posebno balade, bez sumnje će ući u istoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao autor obeležja našeg regiona i kao ambasador dobre volje ispred Internacionalne organizacije za migraciju koja ga je i angažovala za ovakav poduhvat. Inače, predstavnici ove organizacije u svetu su, između ostalih, i Anđelina Žoli i Šakira.

Stihovi ove pesme glase: „Ruke svetu pružam, šaljem vapaj ljudima, s nadom da će prestati bol, ova bol u grudima...“

U pripremi je i spot za novokomponovanu himnu, a publika će imati priliku da ga vidi uskoro jer će se zavrteti na radio i TV stanicama. Kada smo ga pozvali, mlađani Bojan nije krio uzbuđenje:

- Čast mi je što sam autor nečeg tako bitnog kao što je himna, koja će nas promovisati u svetu. Ovo je nova faza u mojoj karijeri i zaista sam ushićen.

Bojan nam je usput, na sreću brojnih obožavateljki, priznao da na ljubavnom planu još uvek solira:

- Mnoge obaveze su razlog što nemam devojku, ali nadam se da ću je pronaći na Kanarskim ostrvima, koja ću uskoro posetiti - zaključio je pevač.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.